Szabadságon van? Akkor szálljon meg a Szabadság Apartmanban!

Elérhetőségeink:

Web: https://szabadsagapartmanpecs.hu/
Telefon: 06-20-662-80-04

Akik komolyan gondolják azt, hogy megismernek egy új várost, egy másik települést, azoknak minimum el kell, hogy töltsenek az adott helyen két-három napot. Ekkor pedig már szállás is biztosan kelleni fog. Ha Ön Pécset nézte ki, hogy ott aztán alaposan szétnézzen (lehetőség szerint nem csak a városban), akkor érdemes lesz ehhez felkeresnie a Szabadság Apartmant!

A Szabadság ugyanis nagyon jó helyen található meg Pécsen belül, hiszen rögvest a hatos főút melletti utcában lévő sok emeletes ingatlan második szintjén lesz fellelhető. A szállás tudja azt, amire annak, aki pár napot (netán egy-két hetet) Pécsett töltene el, szüksége lesz. A Szabadságban található egy nagyobb szoba, mely egyszerre szolgál hálóként és nappaliként.

Az itt lévő kényelmes franciaágy, kanapé és íróasztal mind a megfelelő kikapcsolódást szolgálja – ahogyan a nagy képernyős LCD-tévén befogható több, mint 100 csatorna is, valamint az egész lakásban fogható Wi-Fi. Ezen felül teljesen berendezett konyha várja azokat, akik főznének is az apartmanban, valamint különálló fürdő és a mellékhelyiség is van még az ingatlanban.

S mivel maga a Szabadság a belvárosban van, minden kézközelben tud lenni: a történelmi belváros, a boltok, a tömegközlekedési járművek állomásai stb. Megéri tehát a Szabadságban szállást foglalni, mivel elérhető áron kerül igen közel a vendéghez az egész város. Tegye hát meg még ma azt, hogy telefonál vagy e-mailt ír a Szabadság Apartmannak!

Scroll to top