Hogyan válasszuk ki az első elektromos ciginket?

Az első elektromos cigi kiválasztása nagyon nehéz, mivel nem tudjuk, hogy mit kell nézni egy elektromos ciginél, melyik a jó fajta, mikor jó egy elektromos cigi vagy esetleg mennyiért érdemes megvenni. Ezekre a kérdésekre egyedül nehéz választ találni, ezért egy hozzá értő barát vagy egy szakértő sokat tudna segiteni.

Amiről viszont fontos, hogy tudjunk az első választásnál az az, hogy úgy külső, mint belső tulajdonságaira egyaránt kell figyelni. Egy olyan elektromos cigit kell találnunk, amelyik külsőre is tetszik nekünk, hogy közösségben is bátran elő merjük venni. És igazából a legeslegfontosabb szempont az az, hogy a szükségleteinket elégitse ki (pl. annyi gőzt adjon amennyit mi szeretnénk)

Az elektromos cigaretta főbb célja a dohányról való leszokás, de ez nem azt jelenti, hogy csak erre a célra lehet használni. A nikotin szint állithatósága miatt használhatod csak hobbiból is a gőz miatt, hiszen az aroma maga nem okoz függőséget. Igy ha még nem is dohányzol nyugotan megtalálhatod a számodra tökéletesen ”gőzölgő” elektromos cigit.

Elsőnek érdemes egy kicsit egyszerűbbet venni, amig megszokjuk a használatát, hiszen fontos, hogy az első alkalom kellemes legyen és ne egy rossz élmény jusson rögtön eszünkbe ha elektromos cigit látunk… A nikotin tartalom állithatósága miatt könnyebb a dohányról való leszokás is. Ha lassan, fokozatosan csökkentjük a nikotin koncentrációját, optimális esetben a 0-ás nikotinszinthez juthatunk el, ami a leszokást eredményezheti.

Első vételnél kikerülendőek az olyanok, mint a dripper, sub-ohm stb., hiszen ezek magasabb és bonyolultabb technológiával rendelkeznek, ami első készüléknek nem feltétlenül alkalmas. Kezdj az egyszerű de nagszerűekkel!

Scroll to top