kartyanyomtatas

Új és meghatározó trend a plasztikkártya nyomtatás

A marketing területén számos olyan új dolog jelent meg, amire néhány évtizeddel ezelőtt még gondolni sem mertek a cégvezetők. Manapság már teljesen alapvetőnek számítanak a különféle hűség és pontgyűjtő kártyák. Nem meglepő tehát, hogy talán ez a terület az, ami plasztikkártya nyomtatás egyik fő vonala. Természetesen még számos más terület van, ahol ezeket kreatívan fel lehet használni.

Ami egyértelműen érvéként szól mellettük, hogy rendkívül tartósak, hála az egyedi anyaguknak. Jól viselik az idők próbáját, nem kopnak, nehezen törnek és a nedvesség sem okoz kárt bennük. A plasztikkártya nyomtatás ugyanakkor olyan folyamat, amit csak speciális módon lehet elvégezni. Bár már rendelhetők erre a célra megfelelő berendezések, de többnyire felesleges ezekre költeni, hiszen kiadható a munka képzett szakemberek részére.

A plasztikkártya nyomtatás nem okozhat problémát

A webmaxx.hu oldal munkatársai már régóta gyűjtik a tapasztalatot a plasztikkártya nyomtatás területén. Ennek fényében a tervezés sem áll messze tőlük. Tehát, ha csak egy alapvető elképzelésünk van arról, miként nézzen ki a kártya, akkor az már remek kiindulópont, amit átadhatunk, de konkrét tervek átnyújtására ugyanúgy van lehetőség.

A plasztikkártya nyomtatás kiváló minőségű, színes, akár domború formákban, lyukasztással együtt, fényképpel, aláíró sávval, kaparható felülettel, sorszámmal, mágnes csíkkal, chip elhelyezésével, RFID technológiával együtt történhet. Minden lehetőség adott az egyedi plasztikkártyák készítésére, ami még a költségek tekintetében sem jelent majd kihívást.

Scroll to top