Papír-írószer és irodaszer beszerzés Webáruházból

A közel 20 éve alakult Renomé Print Kisvárdán és Nyíregyházán üzemeltet papír-írószer boltokat. Kezdetben csak különböző papír, írószer, nyomtatvány és dekorációs cikkek voltak készleten. Időközben a multi cégek elterjedése átrendezte a piacot, és szükségesnek bizonyult a cég megújulása. Ennek a megújulási folyamatnak volt az egyik állomása, hogy az a termékkör bővült, amelynek működtetése a multinacionális cégeknél emberigényes, így kevésbé, vagy egyáltalán nem található meg.

Egy új szolgáltatási centrum nyitásával lehetőség nyílt az alábbi feladatok ellátására is: könyvkötés, spirálozás, laminálás, lézergravírozás, egyedi póló nyomtatás. Következő állomás volt egy korszerű webáruház készítése, ahol az aktuális határidőnaplókon kívül beszerezhetőek a különböző céges és közületek működéséhez szükséges nyomtatványok, irodaszerek.

Mindezek mellett kiemelt jelentőségű a hobby dekor termékek kínálata. Kreatív ötletek megvalósításához, például szalvétázáshoz, a gipszöntéshez, a gyöngyfűzéshez szükséges eszközök, papírdobozok, fadobozok, festékek, s mindezek szakirodalma is megtalálható. Különböző rajzlapok, festékek, színes ceruzák, zsírkréták és filctollak széles választékban. Megvásárolhatóak az iskolakezdéshez szükséges alapvető termékek is, mint például iskolatáska, tolltartó, tornazsák és füzetek.

Scroll to top