Cascade Bora – A megfelelő társ a hűvös otthon eléréséhez!

Klímavásárláson gondolkodik, de az internetes keresések megannyi találata között elveszve érzi magát, ám nem szeretne kompromisszumokat kötni? Ne is tegye, ne elégedjen meg középkategóriás, nem a legtöbbet nyújtó klímákkal!

A Cascade Bora beszereltetése mellett megannyi érv szól. Az első számú a benne található elektrosztatikus szűrő, amely a levegőben található szennyeződéseket egy polarizációt követően elektrosztatikus úton távolítja el. Ez pedig remek hír lehet az Ön számára, ha dohányzik, vagy esetleg a máshonnan beszűrődő kellemetlen cigarettaszagot kívánja eltávolítani. A cigarettafüstön felül az egyéb kellemetlen szagok megszüntetésére is alkalmas, illetve a pollenek, atkák és mikroszkopikus porrészecskék ellen is maximális teljesítménnyel veszi fel a harcot.

Akkor is a Cascade Bora a megfelelő választás, ha aggódik, hogy otthonát tönkreteszik a téli fagyok, mivel ez a készülék lakását, vagy nyaralóját egy állandó 8°C-os hőmérsékletre temperálja, így elkerülheti a fagykárokat is.

A Cascade Bora egy oldalfali split klíma, amely azt jelenti, hogy a berendezés két részre osztott, így az eszköz kevésbé esztétikus kültéri egysége az otthonán kívül foglal helyet. Itt helyezkedik el a kompresszor is, amely minden berendezés legzajosabb része, ám a split technológia segítségével a klíma búgása az Ön számára nem lesz hallható, mivel az a házfalon kívül reked. Ez, a klímapiacot letaroló technológia ezáltal a megfelelő hőmérsékletet a lehető legrövidebb időn belül éri el a zajszint minimalizálása mellett, ráadásul szinte bárhová felszerelhető!

A Cascade Bora egy inverteres klíma, tehát a készülék képes önmagát szabályozni a belső hőmérsékletet felmérve, így a kompresszor csak annyira működik, amennyire az adott hőmérséklet eléréséhez szükséges. Ez jelentős költséghatékonyságot jelent majd a pénztárcája számára.

A fent leírt érvek megdönthetetlenek, jelenleg a Cascade Bora a piac egyik legkiválóbb készüléke, amelyet mindenképpen érdemes számításba venni, ha légkondicionáló beszereltetésén gondolkodik.

Scroll to top