Ilyen sorrendben kell felrakni a műköröm előkészítő alapanyagokat!

Igényes, vonzó körmöket szeretnél, és ehhez professzionális, kiváló minőségű alapanyagokat használnál? Akár saját magad is elkészítheted otthon manikűrödet, hiszen ehhez ma már minden szükséges anyagot beszerezhetsz elérhető áron. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy a megfelelő lakkok és eszközök mellett az előkészítésre is kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen a végeredmény kizárólag így lesz mutatós és tartós. A műkörömépítés folyamatának első fázisához napjainkban nagyon sokféle folyadék közül választhatunk, és minél több rendelkezésünkre áll otthon, annál profibb munkát végezhetünk.

Mindegy, hogy otthonra keresed az ideális termékeket, vagy profiként, a munkád során szükséges előkészítő folyadékok iránt érdeklődsz, a minőség a területen kiemelt jelentőséggel bír. Ugyanakkor tény, hogy ma már otthonod kényelmét sem kell elhagynod ahhoz, hogy új, márkás folyadékokkal, alapozókkal, gombaölőkkel, ápolókkal, lemosókkal gazdagítsd gyűjteményed. Az előkészítéshez nélkülözhetetlen folyadékok mellett minden más műköröm alapanyag beszerezhető a Diamond Nailsnél, amely már számtalanszor bizonyított a területen.

Elsőként mindenképpen fertőtleníteni kell a körömlemezeket, valamint az azok környékén levő bőrt. A megfelelő tapadás elősegítése érdekében olyan előkészítő folyadékok is ajánlottak, amelyek elvonják a köröm rétegeiből a nedvességet és a zsiradékot. A körmök védelmére is fokozott figyelmet kell fordítani, így a porcelántartalmú folyadékok egyrészt erősebbé varázsolják a körmöket, másrészt a sárgulást is megakadályozzák. A gombaölő folyadékok használata abban az esetben javasolt, ha a körmök gombásodásra hajlamosak, továbbá olyan speciális összetétellel rendelkező folyadékok mellett is dönthetünk, amelyek extra tapadást biztosítanak a különféle porcelán rendszerekhez.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a savas előkészítő anyagok vékonyíthatják a körömlemezeket, így ezek csak akkor ajánlottak, ha a tapadást a normál előkészítő anyagok nem tudják biztosítani. Vannak olyan alapzselék is, amelyek erősebb tapadást biztosítanak a zselék és lakkzselék számára. Ezek legtöbbször UV fényre kötnek meg. A rendkívül széles előkészítő folyadék választékban ma már mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek és pénztárcájának megfelelő darabokat, melyekkel mind a normál, mind a problémás körmök tökéletesen kezelhetőek, előkészíthetőek. Helyes használatukkal tartós eredmények születhetnek a műkörömépítés során, méghozzá a saját köröm optimális védelme mellett.

Scroll to top