Szeretne saját, megfizethető áru gabonaelemző labort?

Mininfra és Pfeuffer gabonaelemzőinkkel, beltartalom mérőinkkel, esésszám mérőinkkel ez már elérhető!

Alap szintű gabonaelemző tevékenység a gabona felvásárlása, betárolása és további feldolgozása esetén is szükséges már. A gabona nedvességmérő használata már az aratásnál is elengedhetetlen, de a  beltartalom mérő, mint pl. Mininfra NIR analizátor, Pfeuffer Granolyser gabona elemző, vagy egy esésszám mérő, egy szárítószekrény is egyre inkább szükséges a gabona forgalmazásában, hiszen ezek az értékek alapján kerül meghatározásra a termény ára. Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. fő feladatának tekinti, hogy lehetőséget kínáljon a kisebb gazdálkodóktól egészen a gabonaelemző laborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó bármely vállalkozásoknak, hogy a gabona minőségvizsgálatát elérhető árú, professzionális eszközökkel el tudják végezni saját maguk is. A műszerek gyártóival egyeztetve ezért némely műszer esetében számottevő árcsökkenéssel lehet találkozni a tavalyi árakhoz képest!

1Bővülő kistérségi- és központi pályázatok, kedvező banki lehetőségek!

Az infrastruktúrát időről időre bővíteni, modernizálni kell, ahhoz pedig nem elég a szándék, de pénz is szükséges.

A mezőgazdasági pályázatokkal a kisgazdák- és a gabonaelemző laborok igényei is egyre szélesebb körben kielégíthetők, így a gabona kereskedelme felgyorsulhat.

2A Mininfra beltartalom mérő NIR analizátorok, az esésszám mérők a tavalyinál kedvezőbb piaci ára mellett, a mezőgazdasági pályázatok és a banki támogatások, különféle kedvezményes hitelek hatása is érezhető piacon. A gabona minőségvizsgálathoz szükséges laboreszközökre (gabona elemzőkre, esésszám mérőkre, gabona nedvességmérőkre, stb) már a szezon előtt is folyamatosan emelkedő kereslettel szembesültünk az elmúlt évekhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, hogy a szerencsés időjárás mellett a mezőgazdasági támogatások is éreztették jótékony hatásukat az agráriparban.

Minőségvizsgálat és értéknövelés!

UntitledA gabonaelemző műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga! A gabonaelemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és a minőségének állandó fejlesztése és megőrzése. A gabonája valódi értéke maradjon az Ön zsebében!
A tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, a minél pontosabb sorművelés, -sorvezetés magában mit sem érne, ha a gabona értékesítésénél a gabona nedvességmérők, szárítószekrények, gabonaelemzők, esésszám mérők pontos mérése nélkül az addig megspórolt összegek pillanatok alatt kicsúsznának a markából! Erre a problémára kínálunk megoldást műszereink széles skálájával.

Gabona minőségvizsgálatának műszereiben tökéletes partner: Agrogazda.hu mérőműszerek Kft

Ez év elején megrendezésre került két nyílt napunknak is köszönhetően cégünknél ez a szezon robbanásszerűen indult a szokásosnál, hamar megtaláljuk a közös hangot a kis gazdaságok vezetőivel, de a nagyobb termelőszövetkezetek, sőt a minőség ellenőrző hivatalok is rendre felkeresnek minket ajánlatainkért. Az Agrogazda nyílt napjain a GPS-es technológiákkal és ezek hatékonyságával ismerkedtek meg behatóbban a résztvevők, illetve a saját fejlesztésű automata kormányzást is bemutattuk, amit élőben ki is próbálhattak a gyakorlati bemutatón a Székesfehérvár-i referencia partnerünk segítségével.

7Három rövid előadásunkban pedig aktuális és igen érzékeny kérdéseket feszegetettünk a gabona nedvességmérők, NIR analizátorok, gabonaelemzők pontosságáról, az előforduló hibák és azok okairól, valamint a gabona minőségvizsgálatkor és átvételkor tapasztalt ügyeskedésekről, problémákról és a betárolásnál fellépő gondokról és megoldásaikról. A szünetekben bemutattunk pár gyors gabona nedvességmérőt és beltartalom mérőt is működés közben. Számunkra nem meglepő módon a Pfeuffer és Mininfra gabona elemző NIR analizátorokkal is sorra azonos eredményeket mértünk.

A korszerű minőségvizsgáló gabonalaborok elengedhetetlen kellékeit nálunk megtalálják az érdeklődők. A gabona minőségvizsgálatoknál nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó a méltán híres és ismert német Pfeuffer mintavevőről, mintaosztóról, mintatisztítóról, labormérlegekről, Mininfra és Pfeuffer gabonaelemzőkről, gabona nedvességmérő műszerekről, vagy akár az egyik megbízható, modern Memmert szárítószekrényről!

 

Scroll to top