A kémény stabilitásáról sokat elmond, hogy 33 éves garanciát vállalnak rá

Építkezés, lakásfelújítás alkalmával az egyik legfontosabb terület a megfelelő fűtési rendszer kiválasztása. Ezen ugyanis nem csak a kényelmes ingatlanhasználat múlik majd a jövőben, hanem bizony a fűtésre fordított kiadások nagysága is. Többféle lehetőség közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely mind pénztárcájának, mint a belsőépítészetről kialakított elképzeléseinek is maximálisan megfelel. S ezzel együtt természetesen ott a kérdés, hogy vajon milyen kémény rendszert érdemes választani. A kémény az egyik legkevésbé amortizáló eleme az épületnek, a Dalos Tüzép szerint akár 33 év garanciát is adnak a Leier kéményekre.

A márka komplett rendszerekkel áll rendelkezésre, és közöttük megtalálható fatüzeléshez, vegyes tüzeléshez, olajfűtéshez, gázfűtéshez, sőt, akár a bioenergiával működő fűtéshez is az ideális típus. A területen kiemelt jelentőséggel bír a megbízhatóság és az időtálló minőség. Ezekre mi sem jobb példa, minthogy a Leier 33 év garanciával biztosítja megrendelőit arról, hogy kéményei savállóak, és kiégés-biztonsági szempontból is kifogástalanul működnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár a garanciális idő kétszereséig is megbízható működéssel állnak rendelkezésre a Leier kéményei.

Korántsem elhanyagolható szempont, hogy mennyi időt, és ezzel együtt milyen kiadásokat tesz szükségessé a kéményrendszer beépítése. Az elemek tulajdonképpen úgy illeszkednek egymáshoz, mint az építőkockák, s így rendívül gyorsan megépíthető a rendszer ilyen módon. Természetesen fontos, hogy a tüzelőanyagnak megfelelően válasszunk a márka kínálatából, hiszen az egyes típusok kifejezetten a különféle fűtőanyagok sajátosságai szerint lettek kialakítva. Vannak olyan rendszerek is, amelyek többféle tüzelőanyaghoz is ideálisnak bizonyulnak, így ha változtatnánk a fűtési módszeren, akkor nem kell automatikusan a kéményt is lecserélni.

Jó hír, hogy a Leier egyszerűségének köszönhetően utólag is minden gond nélkül, a födémbontást is elkerülve nyílik lehetőség a beépítésre. Ennek hála a felújítás, vagy a fűtési rendszer korszerűsítése alkalmával is remek választásnak bizonyul a márka. A kevesebb munka azzal jár, hogy a szakemberek munkadíja is alacsonyabb lesz, végső soron tehát spórolhatunk. A bizonyított, 33 éves garanciát kínáló minőség a legjobb döntés!

Scroll to top