Üvegezés árak

Üvegezés árak Budapesten: ha épp összetörtél volna valamit

Ha a foci vb miatt túlságosan bele lendülnél a labdarugdosásba, ezen az oldalon megnézheted milyen üvegezés árak vannak. Kedvező áron elvégzett üvegezési munkálatokra mindig szükség van, hiszen nem mindegy, hogy mennyit költünk egy új üvegre. Természetesen az árak mindig függenek a mennyiségtől és az anyag minőségétől, amelyet a szakember felhasznál egy új üveg beépítése esetén. Kedvező áron üveg és tükör is elérhető.

Üvegezéskor a következő alapanyagok közül lehet választani: síküveg többféle méretben, drótüveg színes is, katedrál üveg, hőszigetelt üveg, ragasztott biztonsági üveg, tükör, és török savmaratott katedrál. Láthatjuk, hogy igen széles a kínálat, így akár egy kirakatüvegezést is el tud végezni a szakember. Természetesen a ma oly divatos biztonsági üveggel ellátott ajtók és ablakok is cserélhetők. A listaárak természetesen változók, de 7500 forinttól 27000 forintig érhetők el. Az üvegezés mellett a nyílászáró szigetelés, az ablakfelújítás is megrendelhető, így akár ezeket is rendbe rakathatjuk igény esetén a kitört üveg cseréje mellett. Minden esetben kiszállási díjat kell fizetni, és hogy minden üveg jól illeszkedjen a felmérést is el kell végezni. A felmérés minden esetben díjtalan és nem kerül kiszámlázásra, a kiszállás 5000 forint.

Leggyakrabban síküveg cseréjére van szükség, amelyet víztiszta float üvegekkel és anyagában színes üvegekkel is meg lehet oldani. A float üvegeket úsztatott technológiával készítik és kiváló minőségűek, valamint teljesen átláthatók. Az anyagában színezett üvegek fém-oxid adagolásával készülnek el. A színezett üvegeket olyan helyekre ajánlják, ahol meg szeretnék szűrni a bejutó napenergiát. Üveghomlokzatoknál, kirakatüvegeknél és üvegajtóknál szokták leggyakrabban beépíteni. Manapság igen nagy keletje van a hőszigetelt és a hangszigetelt üvegeknek. A hőszigetelt üvegek távtartó lécből, páramentesítőből, elsődleges és másodlagos tömítésből állnak. Már a nevében is benne van, hogy hőszigetelésre használják. Minél kisebb a mértékegység jelölése (W/m2K) annál jobb a hőszigetelési tulajdonsága. A hangszigetelt üveg felépítése megegyezik a hőszigetelt üvegével, de plusz egy réteget helyeznek el rajta, amely a hangszigetelésről gondoskodik.

Scroll to top