Szécsi Zoltán és Vincze Ottó is ugyanazzal a módszerrel gyógyult meg!

Hallott már arról a kezelésről, amelynek köszönhetően fájdalomcsillapítók és műtét nélkül szabadulhat meg egyes mozgásszervi panaszoktól? A lökéshullám terápia már nálunk is elérhető, és eredményesen vethető be sarokfájás, vállproblémák, sportsérülések, vagy például csípőtáji fájdalmak esetében. Szécsi Zoltán és Vincze Ottó is a módszernek köszönheti, hogy visszanyerték a fájdalommentes mindennapok szabadságát.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben éppen az életmód tehető felelőssé olyan betegségekért, melyek akár a mozgás szabadságára is rányomhatják bélyegüket. Csak hogy a legkézenfekvőbb példával éljünk, az elhízás bizony rengeteg baj okozója lehet. A sarokfájástól az ízületi gyulladásig számos visszatérő panaszért felelőssé tehetőek a plusz kilók. A legfontosabb tehát, hogy életmódváltás keretein belül igyekezzünk megszabadulni a túlsúlytól. Ennek legjobb módja az étkezési szokások átalakítása és persze a rendszeres testmozgás.

Ez utóbbival kapcsolatban bár nagyon fontos, hogy mindig átlépjük komfortzónánkat, de mégis ízületeinkre ügyelve tegyük ezt. Az sem mindegy, hogy milyen mozgásforma mellett tesszük le a voksot. Túlsúllyal az ugrálással, futással járó sportok mindaddig kerülendőek, amíg nem sikerül valamennyit leadni a kilókból. Ellenkező esetben akár többet is árthatunk, mint amennyit használnánk.

De mi a helyzet akkor, ha már kialakultak a fájdalmak? Hogyan szabadulhatunk meg azoktól természetes módon, mellékhatások nélkül? A gyógyulás titka a lökéshullám terápia (bővebben itt), melynek köszönhetően visszanyerhető a mozgás szabadsága. Nem másról van szó tulajdonképpen, mint a nagy erejű hanghullámok alkalmazásáról. Ennek köszönhetően a kezelt területen vérbőség lesz, ami nyilvánvalóan segíti a méreganyagok távozását, valamint a gyulladások enyhítését. Ezek megszűnésével jó esélyünk van arra, hogy elérjük a teljes fájdalommentességet.

Akár 2-4 hét is elegendő lehet ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a fájdalmaknak. Ehhez természetesen az is kell, hogy időben szakemberhez forduljunk, és ügyeljünk a kezelések mellett az egészséges életmódra. A lökéshullám terápia már külföldön és hazánkban is bizonyította hatékonyságát, érdemes mellette dönteni annak érdekében, hogy javítsuk életminőségünket. A gyulladásos gócok felszívódásával és a letapadások fellazításával enyhülnek a panaszok, és ráadásul természetes módon történik mindez.

Scroll to top