dkny

Tényleg lehet olcsón is találni elegáns férfi karórát?

A stílus és a divat között óriási szakadék tátong. Lehet valaki stílusos anélkül is, hogy a legnaprakészebb divatos kollekciók szerint öltözködik és a sorrendet megfordítva is. A méregdrága, trendkövető magatartás nem minden esetben egyenesen arányos az egyén ízlésével, stílusával. De akkor mitől lesz valaki stílusos, anélkül, hogy mindez valamiféle újgazdag brand-mutogatássá satnyulna? A szakemberek úgy vélik, hogy a stílus maga az ember, amelynek összetevői között kimagasló helyen kell(ene) szerepeljen a megfelelő önismeret és az önbizalom egyaránt.

 

Egy stílusos férfi ruhatára egyéni ízlésvilághoz igazodó módon van kialakítva, ugyanakkor a kelléktárból nem hiányozhat legalább egy elegáns férfi karóra sem. Sokan úgy vélekednek az eleganciáról, mint valami költséghatékonyságtól mérföldekre elterülő, számtalan ember számára megközelíthetetlen oázisról, amelyhez csupán néhány embernek van hozzáférése. Valóban így lenne?

A jó hír az, hogy nem, hiszen az elegancia, a luxus sokszor nem a pénztárca mélységétől válik függővé és elérhetővé, hanem a megfelelő tájékozódástól.

Amennyiben jó helyen keres, nagy eséllyel rálelhet olyan elegáns férfi karórákra is, amelyeket pénztárcakímélő árakon beszerezhet.

 

Amikor Ön is rálelt arra a karóra típusra, amelyről büszkén kijelenti, hogy: ez az én órám, amelyet már régóta keresek! Gyorsan meggyőződhet arról, hogy a stílus valójában a viselőjében lelhető fel, amely nem omlik rögvest az ideálok karjaiba, hanem demokratikus módon megteremti a saját, egyedi identitását. Ettől válik hitelessé elsősorban önmaga és másodsorban környezete számára. A stílus nem divat-majmolás, hanem intelligens és magabiztos megnyilvánulás.

Lássunk néhány elegáns, költséghatékony férfi karórát, amelyet már ma beszerezhet:

Garet – digitális karóra szürke számlappal, fehér tokkal, kerek formával és kaucsuk szíjjal ellátva

Casio Classic- acél analóg számlappal, fekete műanyag szíjjal

Casio – digitális karóra, kék számlappal, fekete tokszínnel, szögletes óraformával és gumiszíjjal

Lumir – elegáns és modern karóra, fémtokkal, divatos ezüst tokszínnel, műbőr szíjjal

Lorus – digitális sportos karóra, műanyag tokkal, ovális kialakítással, gumiszíjjal, szürke számlap-színnel

Casio Collection Basic – ásványi kristályüveggel, sárgaréz tokkal, analóg számlappal, arany szánlap-színnel, kerek formával és nemesbőr szíjjal.

Amennyiben megtekinti a Timestore aktuális kínálatát, a fent felsorolt órák mellett még számos hasonlóan elegáns és ízléses férfi karórával „találkozhat”, amelyek között biztosan rálelhet arra a példányra, amely Önre vár – és mindehhez nem szükséges a pénztárca legmélyére nyúlnia.

Az óra egy klasszikus, időtlen és funkcionális kiegészítő minden férfi számára, amely által tükrözheti személyiségét a külvilág felé. Az óra lehet többfunkciós is, amely sokak számára egyenértékű a hétköznapokban nélkülözhetetlen praktikussággal.

A férfi karóra idővel személyes tárggyá nőheti magát, amelyre pillantva eszünkbe jutnak az eszközzel kapcsolatos élmények, emlékek. Engedje, hogy a csuklójára helyezett időmérő túlnőjön önmagán, hogy beszéljen Önről, tegyen nyilatkozatot stílusáról, foglalkozásáról, elveiről, hobbijáról.

Számos típus, szín, anyag és minta közül választhatja ki a legtökéletesebb, személyre szabott férfi karórát, amely által a munkahelytől a szmokingos estékig elegánsnak érezheti magát.

Scroll to top