Olcsó tehergumi

Olcsó tehergumikat is lehet találni

Vannak olyan oldalak (pl. a gumidirekt.hu), ahol tehergumit is beszerezhet pénztárcabarát áron. A szállítással foglalkozó vállalkozások számára fontos, hogy ár-érték arányban megfelelő abroncsokat vásároljanak. Ha Önnek is vállalkozása van, és azonnal tehergumira van szükséges, akkor most itt nézzen körül. Persze mindenki megteheti, hogy beviszi egy műhelybe az autót és a szerelőkre bízza, hogy beszerezzék az abroncsokat, de itt sokkal olcsóbban lehet ezt a problémát megoldani. Ha a sajt igényeinket szem előtt tartjuk, ami az olcsóbb árfekvést is jelenti, akkor bátran válogassunk a készletből. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy biztosan a legjobb abroncsot vásárolja meg. Ezen felül érdemes a különféle fórumokon is begyűjteni a hasznos információkat olyan ügyfelektől, akik az adott abroncsot már használták és véleményt tudnak róla mondani.

Az gumidirekt.hu webáruház a lehető leggyorsabban szolgálja ki ügyfeleit, így biztosan nem kell heteket várni az új abroncsokra. Ezen felül, ha 2 szettnél többre van szükségünk, akkor érdemes élni az akciós időszakban elérhető abroncsok vásárlásának lehetőségével, amelyről a munkatársak adnak bővebb felvilágosítást vagy a webáruházban is megnézhetjük a jelenlegi kínálatot. Igyekezzünk mindig olyan webshopból vásárolni, ahol biztonságosan lehet a bankkártyát használni, hiszen itt is lehet kártyával fizetni. A kártyás fizetés ma a legolcsóbb vásárlási lehetőséget biztosítja. Nem kell külön átutalásokat kitöltögetni, hiszen elég a kártya adatokat megadni és a többi már a bank és a Gumidirekt webáruház dolga.

Matador, Kleber, Barum, Kumho, Hankook és még sok más tehergumi márka fellelhető a széles kínálatban. Most igazán érdemes észbe kapni, hiszen a nyári abroncsok akcióban vásárolhatók meg. Akik most megvásárolják az abroncsokat, azok biztosak lehetnek abban, hogy 4 abroncsonként több mint 10 000 forintot is megtakaríthatnak. Természetesen ez függ attól is, hogy melyik kedvelt márka mellett tesszük le a voksunkat. Jelenleg az orosz 210/80 R16 A896 Négyévszakos abroncsot 31 060 forintért lehet megrendelni. Az Infinity Infinity EcoVantage 195/70 R15C 104/102R nyári tehergumi abroncs 29 190 forint akciósan. Láthatjuk, hogy itt is nagyon nagy a kedvezmény, így a 4 abroncsot 120 000 forint alatt megvásárolhatjuk. Az Infinity márka sikerének kulcsa a maximális biztonságot nyújtó abroncsok gyártása, amelyek kényelmet és hosszú élettartamot is garantálnak. Az évek során a cég termékpalettája egyre szélesebb és minden évben piacra dobnak pár új abroncsot is.

Scroll to top