Takarítási eszközök között böngésztünk

A lakás tisztántartása sajnos olyan feladat, ami nyáron is kikerülhetetlen. A Tchibo webáruház heti ajánlatának köszönhetően azonban kicsit könnyebben és gyorsabban végezhetünk az elénk tornyosuló takarítással és rendrakással, hiszen ezúttal kisebb-nagyobb takarítási eszközök és kiegészítők közül válogathatunk, hogy összeállítsunk magunknak egy igazán testreszabott készletet, amivel a lehető leghatékonyabban szállhatunk szembe a rendetlenséggel!      

A kábel nélküli gőzölős vasaló igazi aduász, ha gyakran kell vasalnunk: bár használhatjuk klasszikus módon, kábellel is, de a teljesen vezetékmentes használat lehetősége különleges kényelmet nyújt. A gőzállomáson nagyjából két perc alatt felmelegedő készülék könnyen csúszó, nemesacél talpával igazán simává varázsolhatók a ruhák, ráadásul mindegyik az anyagának leginkább megfelelő módon, hiszen fokozatmentesen állíthatjuk a hőmérsékleteta kívánt szintre, miközben választhatunk a gőz, a gőzlöket, a vízpermet, és a szárazvasaláslehetőségek közül is. A beépített víztartályba370 ml vizet tölthetünk a vasaláshoz, de a készülék olyan további funkciókkal is bír, mint az öntisztítás, vagy a túlhevülés elleni védelem. Még több háztartási segédeszköz itt.

Szintén a ruhák tisztításához kapcsolódó probléma, hogy a kényes anyagok szárítása a legtöbb esetben nem egyszerű feladat, hiszen óvni kell őket attól, hogy megnyúljanak, és éles hajtást sem szeretnénk rajtuk látni, amikor végre megszáradnak. A pulóverszárító kifejezetten ilyen anyagú darabok számára készült légáteresztő poliészterszövetből. A hajlítható fémkeretés a feszítőpántoptimális szellőzést biztosító, nagyméretű (84×68 cm), íves szárítófelületetképez, amelyen alulról, és felülről is levegő éri majd a ráterített darabot. Maga a szárító használaton kívül kicsire összehajtható, így ilyenkor sem foglal majd sok helyet. Ha gyakran szembesülünk a kötött darabok megfelelő szárításának problémájával, akkor a megoldást most egyszer és mindenkorra megtaláltuk!        

A tisztítókefe készlet három különböző formájú keféből áll, így sokoldalúan használhatómegoldást biztosít a lakás különböző pontjain. A kerek kefe a lefolyókban, vízleeresztőkben, mosogatók és mosdókagylók sarkaiban összegyűlő kosz legádázabb ellensége, míg a keskeny kefével a termoszkannákat, vázákat, palackokat tisztíthatjuk meg alaposan. A háromszög alakú kefe remekül egészíti ki a szettet, hiszen ezzel a speciális formával az ablakkeretek, ajtók és zuhanykabinok is igazán tisztává varázsolhatók! A rugalmas, hajlékony kefefejekentalálható erős műanyagsörtékminden forma esetén garantálják a tisztítás hatékonyságát, a markolatok csúszásgátló softgrip bevonata és az akasztófülek pedig a kényelmes használatot, és a praktikus tárolhatóságot!

A mini asztali porszívó különösen a kis lakásban élőknek lehet hatalmas segítség, de utazáshoz, vagy irodában is hasznát vehetjük majd. A kicsi, kézre állóeszközzel akár port, akár morzsát gyorsan és hatékonyan távolíthatunk el asztalokról és egyéb sima felületekről, a gyűjtőtartályt pedig könnyedén kiüríthetjük, hogy a mini porszívó újra bevethető legyen. Az alsó részen található sörtéktovább növelik a hatékonyságot, hiszen segítenek a szennyeződések összegyűjtésében, így bárhol pillanatok alatt megtisztíthatjuk a bepiszkolódott felületeket!

További ötletekért – legyen szó az folyamatosan elérhető takarítóeszköz kínálatról, vagy épp konyhai, fürdőszobai kellékekről – most is érdemes átnézni a teljes kínálatot, hiszen számtalan ötletes megoldást találhatunk benne, amivel rövidebbé, és kellemesebbé válhat a takarítással eltöltött idő!

Scroll to top