Porcelán héj

Porcelán héj eltüntetheti a fogak közötti réseket.

Sokakat zavar a foguk közötti nagyobb rés és nem mernek mosolyogni, de a megoldás nem is olyan bonyolult.  A héjkerámia csodákra képes. Ez az esztétikai beavatkozás segíthet az elszíneződött fogak helyreállításában is és meg lehet vele szüntetni a lepattogzásokat is. Nem szükséges fogszabályozás a rések eltüntetésére és nem kell korona sem, amely mint tudjuk fájdalmas beavatkozás a fogak csiszolása miatt.

Szép mosolyra azonnal szert tehetünk, hiszen a vékony héj réteg porcelánból készül. A réteg észrevétlenül tehető fel a problémás helyeken és az esztétikai változásnak köszönhetőn, olyan lesz a fogsorunk; mint az új. Ezt a módszert mindazoknak ajánljuk, akik csak azért szeretnének koronát felrakatni, mert pár foguk sérült. Ma már erre semmi szükség nincsen, hiszen kár tönkre tenni az amúgy ép fogakat. A fájdalommentes eljárás során felragasztják a leheletvékony porcelán réteget a fogra, fogakra és ugyanolyan tartós lesz, mint ha koronát tennének fel. Az eljárás teljesen fájdalommentes, hiszen egy egyszerű ragasztásból áll. Nem szükséges hetekig betegállományban lenni otthon, hiszen azonnal szép mosollyal távozhatunk a rendelőből.

A porcelán héjakat fogtechnikai laborban készítik el, amelynek természetesen van egy pár napos átfutási ideje. A kényelmes és praktikus megoldás bárki számára elérhető. Sokkal gyorsabban segít, ha baj van, mint a fogszabályozás, amely akár évekig is elhúzódhat, de ugyanezt lehet elmondani a korona készítéséről is. Sokkal szebb lesz a fogsorunk, mint ha fogfehérítést alkalmaznának és kíméletesebb megoldás is. Helyi érzéstelenítés mellett, előkészítik a fogat majd nyomatmintát vesznek. Első alkalommal próbára kell elmenni a rendelőbe, amely után következhet csak a végleges héj rögzítés. Körülbelül 2 hét alatt az egész folyamat végigmegy, így 14 nap múlva már megújult fogsorral léphetünk ki az utcára. Ezt a megoldást üzletembereknek is ajánljuk, akiknek fontos, hogy nagyon gyorsan elkészüljön az új fogsoruk, hiszen a tárgyalások során nagyon fontos a szép és ápolt fogsor.

Scroll to top