árpád pálinka

Kiváló minőségű gyümölcsökből készül az Árpád pálinka

Hagyomány és minőség, 100%-ban Magyarországon termesztett gyümölcsből. Ha azt hiszi, hogy ezekkel a jelzőkkel szinte mindent elmondtunk, amit az Árpád pálinka fajtáiról tudni érdemes, akkor téved. Ez a szeszesital a hagyományoknak megfelelően és hagyományos technológiával készül. A fő jellemzője a mély aroma, a gyümölcsös és telt íz. Ami még különlegesebbé teszi az Árpád pálinka fajtákat, hogy 5 generáción át a család összes férfi és nő tagja egyaránt részt vett a pálinkakészítésben, amit a család saját gyümölcsöséből származó alapanyagokból állítottak elő. A lepárlót körülvevő 6 hektáros szilvaültetvény miatt, a márka különösen a szilvaalapú alkoholos italaira büszke. Sok jó pálinka akad Magyarországon, de vannak olyanok, amelyek kiemelkednek a többi közül. Ez a márka egy közülük. A vállalat vezetői és alkalmazottai azon dolgoznak, hogy megtisztelő helyet biztosítsanak az Árpád pálinka számára a legjobb minőségű magyar szeszesitalok között. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a termékeik egyediségére és a minőségére. Az Árpád pálinka megfelel annak a követelménynek, miszerint magyar pálinkát csak Magyarországon termesztett gyümölcsökből lehet előállítani, valamint a főzésnek, a lepárlásnak, az érlelésnek és a palackozásnak is Magyarországon kell történnie. Persze a szabályok előírják azt is, hogy tartósított vagy szárított gyümölcsöket, koncentrátumokat nem szabad felhasználni az ital készítésének folyamatában. Az Árpád Manufaktúra Vadász és Árpád pálinka, a kiváló minőségüknek köszönhetően, számos nemzetközi és a helyi szeszesital megmérettetésen végeztek már az első helyen.

Scroll to top