csomagot

Először adnál fel csomagot Németországba?

Németországban élő barátodat lepnéd meg az ünnepek alkalmával? Esetleg külföldi kiszállítást is vállal céged? A határainkon túlra történő csomagküldés ma már nem megfizethetetlen, sőt, akár kedvező áron is meg lehet úszni a dolgot. Ez nem jelenti azt, hogy a korrekt árak oltárán fel kellene áldoznod a megbízhatóságot, ugyanis a két legismertebb futárszolgálat maximális biztonságban juttatja el csomagodat a cégállomásra.

 

A DPD és a TNT egyet jelentenek a megbízható külföldi csomagszállítással. Ha még soha nem küldtél csomagot Németországba, akkor érdemes előtte elolvasnod a szükséges tudnivalókat (mint például a csomagnet.hu weboldalon). Akár egyetlen nap alatt is eljuthat A-ból B-be a csomag, amennyiben a légi szállítás mellett döntesz. Bár ez biztosan többe kerül, mint a közúti szállítás, de vannak esetek, amikor a gyorsaság megéri a plusz költségeket.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor emberének a gyorsaság és a kényelem kiemelten fontosak. Nincsen ez másként akkor sem, ha csomagfeladásról van szó. Az online tájékozódásnak köszönhetően néhány kattintással be lehet állítani, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a csomag, és hova szeretnénk azt eljuttatni, s ennek megfelelően már láthatjuk is, melyik futárszolgálatnál mennyiért tehetjük meg. Akár jelentős árkülönbségek is lehetnek attól függően, hogy milyen szállítási módot szeretnénk választani. Érdemes tehát előre kalkulálni, ráadásul ezeknél a cégeknél biztosan nem kell rejtett költségekre és így plusz kiadásokra számítani.

 

Külföldi csomagküldés esetén is fontos, hogy figyeljünk a megfelelő címzésre. Nem ritka, hogy a kapucsengőn más név szerepel, mint a csomagon, így a futárnak nehézség lehet megtalálni a címzettet. A pontos címzésen túl a megfelelő belső csomagolás is lényeges. A korszerű töltőanyagokkal elkerülheted, hogy bármilyen sérülés érje a csomagban található elemeket. Természetesen erre a csomagra kerülő jelzés is felhívja a figyelmet, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a megbízható futárcégeknél kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra. Ez a hagyományos postai szolgáltatás esetén már korántsem így szokott lenni. Ismerd meg a németországi csomagfeladás részleteit online!

Scroll to top