Egy zenekar esküvőre: ahol a zene a főszereplő

Egy esküvő nagyon sok előkészületet igényel, ha meg akarjuk adni a módját. Nem csak a násznép kényelméről kell gondoskodni és a „jól tartásáról”, ami a felszolgált ételeket, italokat jelenti.

zenekar_eskuvore10Azonban egy valami még nagyon fontos, az esküvői vacsora jó hangulatáról is gondoskodnunk kell. És mi más alapozhatja meg a hangulatot: a jó zene. Nincs más dolgunk, csak keresnünk kell egy zenekart esküvőre, olyan zenészeket, akik nem csak „úgy zenélnek”, de fontos számukra az igazi lakodalmas hangulat megteremtése.

Persze ehhez az kell, hogy legyen esküvői tapasztalatuk, széles repertoárjuk, és persze szívvel-lélekkel muzsikáljanak. A SasaMusic  esküvői zenekar nagyon sok meghívást kap esküvőkre, már évek óta az ország minden tájáról. Még az is előfordult, hogy „beugrottak” a vőfély helyett, aki valami miatt lekéste a lakodalmat. Minden zenei tudásukat és ismeretüket latba vetve igyekeznek, mindent megtenni, hogy minden meghívott vendég jól érezze magát. Ennek egyik biztosítéka a széles zenei repertoár, legyen popra, rockra, vagy éppen magyar nótára van igény.   Gyakran előfordul, hogy egy jól sikerült, jó hangulatú esküvő után később is visszahívják a zenészeket egy-egy nagyobb családi eseményre, pl. ballagásra, születésnapra.

Scroll to top