Elektromos cigivel is leszokhat a dohányzásról

A környezete állandóan azzal nyaggatja, hogy szokjon le a dohányzásról és egyre több barátja és ismerőse van, akik már felhagytak ezzel a rossz szokással. Manapság egyáltalán nem sikk, dohányozni, finoman szólva. Többször megpróbálta letenni a cigit, ami amellett, hogy káros az egészségre, ma már szinte luxusnak számít.

elektromos_cigi_coeHa nem szívesen mond le a füst élvezetéről, az elektromos cigi lehet a járható út. A barátai szerint a gőz, amit a füst helyett szippant be és fúj ki nagyon hasonlít a cigi füstjére. A gőz az e-liquid – ami egy aromásított folyadék – párolgása folytán jön létre, és egy akkumulátor segítségével képződik.

Az elektromos cigivel amellett, hogy nem mérgezi magát és a környezetében élőket, még a kiadásait is csökkentheti, és még a dohányzás élvezetéről sem kell teljes egészében lemondania, inkább csak a szokásán kell egy kicsit változtatni. Emellett sokkal kellemesebben érezheti magát társaságban és nem kell a rosszalló pillantásokat magán éreznie, amikor elvonul cigarettázni. Az e-liquidek nikotintartamának mennyisége lehet több vagy kevesebb az Ön igényétől függően, mert az eliquid aromák ma már kaphatok nikotin tartalommal és nikotinmentes változatban is

Scroll to top