borbélyszalonba

Te elmész borbélyszalonba a szilveszteri party előtt?

Az emlékezetes szilveszteri képek érdekében sokan megrohamozzák ilyenkor a borbélyszalonokat Budapesten. Ma már online, várakozás nélkül is lehet időpontot foglalni és borbélyhoz menni Budapesten több helyszínen is. Az A76 barber shop Budapesten már kettő helyszínen is várja a vendégeket. A weboldalon igen egyszerűen online lehet a szabad időpontok közül választani, majd pár kattintással a nekünk tetsző időpontot le is lehet foglalni. Nem szükséges megvárni a nyitvatartási időt, hogy legyen egy időpontunk, hiszen a weboldalon a nap bármely szakában intézhetjük a foglalást.

A barber shopban igen menő haj és szakáll variációkat készítenek el a vendégeknek, így csak a képzeletünk szabhat ennek határt. Amennyiben szakáll festésre van szükségünk, úgy azt is kérhetjük a borbélyoktól. A barber szalonban mindenki időpontra érkezik, így várakoznia senkinek sem kell. Érkezéskor a borbélyok kézműves sörrel kedveskednek a vendégeknek. Az egyik szalon az Oktogontól mindösszesen 7 percre található meg, egy jól megközelíthető környéken, ahol könnyedén le lehet parkolni. A közelben dolgozóknak még egyszerűbb a dolguk, hiszen ebédidőben is át lehet ugrani a szalonba. A szalon ezen felül megközelíthető földalattival és trolival is. A szalon a Rózsa utcára nyílik és egy szépen berendezett szalonban várnak rád a borbélyok.

A szalont már igen sokan felfedezték, hiszen a különleges hangulat, a bensőséges, szinte családi légkör és a finom sörök sokakat csábítanak. Az exkluzív elhelyezkedés, az enteriőr és a férfiak számára is komfortos szalon önmagáért beszél. Amennyiben mégis pár perc csúszással tudják kezdeni a frizurádat a borbélyok, úgy addig megkóstolhatod a finom kézműves sörödet. Még most sem késő, hogy az idei szilveszterre lefoglald a szabad időpontok közül bármelyiket. A barátaiddal bizonyára ezen a szilveszteren is őrületes partikon vesztek majd részt, így erre nem árt előre felkészülni. Ez a szalon nem egy gyár, itt minden vendég különleges bánásmódban részesül. A vendégek kapnak a fejmosás során egy finom fejmasszázst és a ezután közösen meg lehet beszélni velük, hogy milyen frizurára vágyunk. Ha igényled, akkor a szakálladat is újragondolják és megalkotják álmaid fazonját.

 

 

 

Scroll to top