Milyen követelményeknek kell megfelelnie ma egy autószerelő műhelynek?

Ezt ma már nem is olyan egyszerű megválaszolni. Néhány évtizeddel ezelőtt csupán néhány autómárka futott az utakon, és ha valami gond akadt az autónkkal szinte bármelyik szerelő műhelyben tudtak segíteni. Ma már a bőség zavarával küzdünk a márkák és típusok tengerében és igyekszünk szert tenni egy megbízható autószerelőre, aki valóban érti a dolgát és rendezett szervezett a műhelye és annak adminisztrációja.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, ma már egyetlen műhely sem létezhet a feladatokat, eszközöket és a járműveket rendszerbe foglaló szerviz program nélkül. Az AutoSmart szerviz program segítségével az ön autószerelő műhelyében is jelentős időt és fáradtságot takaríthat meg, ha választja a lehetőséget. A szoftver segítségével a kliensek, a hozzájuk tartozó gépjárművek mellett a felhasznált alkatrészek, eszközök, anyagok mindegyike pillanatok alatt felvihető a rendszerbe, innen bármikor előhívhatóan, kényelmesen kezelhetően.

Az autószerviz program korlátlan mennyiségű munkalapot, ügyfelet, eszközt illetve alkatrészt képes tárolni. Használata gazdaságos, nagyon hamar visszahozza a ráfordítást, a jelentős időmegtakarítást, amelyet a rendszer használata ad pénz teremtő munkára az üzlete építésére fordíthatja. A szerviz programból bármikor visszakereshetőek az információk, a visszatérő ügyfelek számára tervezett javításokat, karbantartásokat is képes tárolni a program. Visszakereshetőek az eddigiekben már elvégzett javítások, alkatrészcserék és időpontjaik.
A szerviz szoftver a reggeli indításkor betölti a már megkezdett munkalapokat, amelyek bármikor folytatásra készek. A szoftver saját raktárkezelővel rendelkezik, amelynek segítségével minden felhasznált alkatrészt, anyagot a raktár felületen kivételezhet a szerelő anélkül, hogy raktár kivét, jeggyel kellene bíbelődnie. Nálunk ingyen is kipróbálhatja az AutoSmart szerviz programot, nem fog csalódást okozni.

Scroll to top