Üvegajtót

Üvegajtót tolóajtóhoz hol találhatok?

Szalafa oldalán üvegajtók és tólóajtók között is szétnézhet. A Szalafa által gyártott ajtók utólag is behelyezhetők, hiszen a beépített tokra gond nélkül illeszthetők. Az üvegajtók minden otthon díszei lehetnek, hiszen sokkal jobban mutatnak, mint a teleajtók. A nappalira, a konyhára és még a szobákra is választhatunk üvegajtót. A savazott, a víztiszta üvegajtókat természetesen a megrendelő igényei szerint díszítéssel is ellátják. Ez lehet gravírozás vagy savazás. Mind a kettő eljárásnál különféle minták közül válogathatunk.

Amennyiben biztonsági ajtót keresünk, akkor is segítenek a Szalafa munkatársai, hiszen a ragasztott technológiával vagy edzéssel készített üveglapokat is gond nélkül legyártják. A beltéri üvegajtókat minden esetben pánttal és zárral hozzák forgalomba. A zártestek az üvegajtók pántjával és anyagával is harmonizálnak színben, így biztosak lehetünk, hogy egy mai modern ajtót kapunk. Egyszárnyú vagy akár kétszárnyú üvegajtót is kérhetünk valamint toló üvegajtót is választhatunk. A tolóajtók hatalmas előnye, hogy helyet takaríthatunk meg. Egy kifelé vagy befelé nyíló ajtónál sokkal praktikusabb megoldás a tolóajtó. A toló üvegajtókat speciális vasalattal látják el. A tolóajtók lehetnek fal elé tolhatók vagy a fal közé tolhatók.

Az üvegajtók már 144 000 forinttól elérhetők a Szalafa kínálatában. A savazott gyönyörű ajtók ajtólapja edzett 8 mm vastag üvegből is készülhet, amelynek mintázata gravírozott vagy savazott. Egyszárnyú kivitelben 75-110 centiméterig, kétszárnyú kivitelben 140-200 centiméterig, míg falvastagság igény szerint 8-50 centiméterig lehet megrendelni. Ezektől eltérő méretben is lehet egyedi gyártással ajtókat rendelni, így azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek teljesen más méretben van szükségük beltéri üvegajtóra. Az utólag beépíthető ajtók teljes tárházát kínálja a Szalafa. Maga a tok is többféle fa furnér és pác színekben rendelhető meg, így az ajtó harmonizálhat a lakásban fellelhető színekkel. A Szalafa szakképzett munkatársai mindenben segítenek, így érdemes a weboldalon megtalálható elérhetőségek bármelyikén rendelés előtt felvenni velük a kapcsolatot.

Scroll to top