Narancsbőr ellen Velashape?

A cellulit magyarul nem más, mint a narancsbőr. Kialakulásának – hasunkon, combunkon, fenekünkön – nem örülünk, de azóta még inkább kellemetlennek érezzük, hogy Hollywood  és a marketingesek sem tartják kívánatosnak a női testen.

Miért lesz narancsbőröm?

Nem vagy kövér, vigyázol, hogy rendszeresen mozogj, egészséges vagy, mégis ott van a combodon az a fránya gyűrődés. Ezen már csak a Velashape kezelés segíthet!

Miért alakul ki a narancsbőr?

A teljesen normális zsírsejtekből álló narancsbőr kialakulása nem feltétlen jelent elhízást, inaktivítást, vagy rossz egészségi állapotot. Sajnos a nők bőre több bőralatti zsírt tartalmaz, mint a férfiaké, ezért a narancsbőr kialakulása is őket sújtja leginkább. A Velashape kezelést is emiatt leginkább a gyengébbik nem igényli.

Úgy tűnik, hogy a narancsbőr legfontosabb kockázati tényezője örökletes. A túlsúlyos nőknél a pubertás után alakul ki, de  a hormonális változások, például a terhesség vagy a menopauza  szintén  gyakori ok.

Velashape igen hatékony és emiatt közkedvelt kezelési módszer, amely során a rádiófrekvencia, a gördülő hengeres masszázs, sőt a vákuum terápia és a infravörös fényterápia áldásos hatásait ötvözik. A Velashape kezelés során ezen előbb felsorolt módszerek jótékony hatásai egymást erősítik, ennek köszönhetően szemmel látható és tartós eredményt lehet elérni a cellulittal szemben.

Scroll to top