little dutch játék

Minden tekintetben egyedi a Little Dutch játék

Nagyon sok magyar szülő is olyan játékokat álmodik meg a gyermekeinek, amik szinte mesebeli tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek nem kell álom szintjén maradjanak, mivel a Little Dutch játék a legmerészebb igényeknek is képes megfelelni. Ha minőségi játékokra gondolunk, akkor a finom, kellemes színekben pompázó, természetes anyagból készült, gyönyörű babák, autók, plüssök és kirakósok jutnak eszünkbe.

A holland Little Dutch márka termékei pontosan ilyenek. Mintha egy meséből léptek volna ki. A csodálatos puha textilbabák, mackók mellett, rengeteg fából és extra magas minőségű műanyagból készült kockát, autót, kisvonatot, fürdőjátékot is készít a gyártó. Érdekes információ a Little Dutch játék márkával kapcsolatosan, hogy több mint 250 modern babaszoba kiegészítőt, kelléket és játékot gyárt. Az okosjatek.hu webáruházban ugyanakkor még színes ceruza vagy zsírkréta készletet, zenélő ékszerdobozt vagy sikkes bevásárlótáskát is találunk a Little Dutch játék felhozatalban, a megszokott minőségben. Ezek a termékek nagyon sokban különböznek a többi, hasonló típusú játéktól, mivel ezek gyönyörűek, funkcionálisak és első osztályúak.

A Little Dutch játék azonnal kitűnik a többi közül. Amellett, hogy a babák, babaházak, bútorok, torták rendkívüli külső jegyekkel rendelkeznek, nagymértékben fejlesztik a gyermekek kreativitását, szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, figyelmét, memóriáját, stb… A Little Dutch játék tekintetében az sem elhanyagolandó tény, hogy hihetetlenül tartós és strapabíró. Mivel a legtöbb termék természetes anyagból készül, a környezetet is óvják a további műanyag hulladéktól.

Scroll to top