klíma vásárláson

Ön már túl van a klíma vásárláson?

A kánikulában néha a legjobb menedék az otthoni vagy a munkahelyi klíma. A Cascedaklíma termékeinek forgalmazója a Friotech Kft., amely Magyarország meghatározó klíma forgalmazója. Az LG klímák nagykereskedelmével évek óta foglalkozik. Az általuk forgalmazott klímák kíváló minőségűek, az egyes modellek tartósak, emellett több éves garanciát is biztosítanak rá. Az eredetileg meghatározott 2 éves garanciális időszakot akár 3 évvel is megnövelhetjük, ha a cascade klimánál vásároljuk meg a berendezéseket. A környezetbarát berendezések R32 hűtőközeggel működnek és szerelhetőségük is kiemelkedő.

A cég kínálatában számtalan oldalfali split klíma érhető el, amelyek mellett a Free Match, azaz a szabadon összeállítható készülékek is elérhetők. Ezek a klímák már képesek akár 4 helyiség klimatizálásának ellátását biztosítani. Az inverteres klímák ma már különféle dizájnnal vásárolhatók meg, így igen jól illeszkednek az otthonok stílusához. Álmennyezeti kazettás készülékeket érdemes inkább választani, amennyiben nagyobb helyiségek hűtését szeretnénk megoldani. Az inverteres klímákkal a lakások és házak rezsiköltsége is csökkenthető, hiszen ezek a készülékek mindig igazodnak és alkalmazkodnak az igényekhez.

A Cascade klímánál elérhető az 5 év garancia is, hiszen a prémium berendezésekre már ilyen garanciát vállalnak. A garancia teljeskörű, így azok a vásárlók, akik a minőségi készülékek mellett döntenek biztosak lehetnek abban, hogy a megvásárolt klíma évekig jó szolgálatot tesz majd. Ez a garancia nem csak az egyes részegységekre vonatkozik, hanem a teljes berendezésre. Az 5 éves regisztráció igénybevétele esetén kötelező a cascade klíma oldalán a regisztráció. Jelenleg egy akció keretében a most megvásárolt klímákra akár 10 év garancia is elérhető. Érdemes ennek feltételeit elolvasni a cég honlapján és a mostani időszakra betervezni a klímák megvásárlását. A kompresszorra 5 év és emellett az 5 év teljeskörű garancia az, amit minden vásárlónak biztosítani tudnak. A teljeskörű garancia az oldalfali mono-split, az oldalfali multi-split rendszerekre vonatkozik. Csak azokra, amelyek kazettás, mennyezeti split vagy légcsatornázható berendezések.

Scroll to top