Eastpak

Már többen is megrendelték Eastpak táskájukat online

A bagbox.hu-hoz hasonló oldalakon megnézheti, hogy milyen Eastpak táskák közül válogathat. Az amerikai táska gyártó cég mélyreható piaci ismeretekkel rendelkezik, így biztos, hogy olyan hátizsákot vásárolhatunk, amely minden kritériumunknak megfelel. Az eastpak eredetileg az amerikai hadsereg részére gyártotta a hátizsákokat már 1952-es megalakulásakor. 1952.ben Eastern Canvas Products USA Inc. néven alakultak meg és először málhazsákokat, hátizsákokat és különféle biztonsági kiegészítőket gyártottak az amerikai hadsereg katonáinak.

1976-ban az alapító fia elvégezte az egyetemet és teljesen friss szemléletmóddal segítette a céget, hogy sikert sikerre halmozzon. Mark az egyetemistákat megfigyelve rádöbbent arra, hogy nagyon sokan szívesen hordják a katonai hátizsákokat. Ezek a hátizsákok egytől egyik tartósak és elnyűhetetlenek voltak, nagy valószínűséggel ennek köszönhette sikerét is. Az Eastpak azonnal piacra lépett a hátizsákokkal. 1980-ban Norman Jacobs is csatlakozott a céghez és ekkor már Amerika első számú hátizsák márkájával büszkélkedhetett a cég.

1985-ben egy új termékvonallal rukkolt elő a cég és színes feliratokkal ellátott hátizsákokat kezdett el gyártani. Ezek a hátizsákok még kelendőbbek voltak, mint elődeik. A termékek tartósságára mind a mai napig nagyon odafigyelnek, így, ha az Eastpak táska mellett döntünk, akkor azt biztosan nem egy évre vásároljuk. 2003 óta külön designer csapat gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja az egyéniségének megfelelő táskát a széles termékkínálatban. Henk Schiffmacher, Walter Van Beirendonck belga divattervező is a designer csapatot erősíti. Szerencsére ma már Magyarországon is elérhetők ezek a nagyszerű termékek a bagbox webshopjában. A termékeket pár kattintással meg lehet rendelni és nagyon gyorsan házhoz is szállítják azokat. Nem kell órákig állni egy üzletben sem, hiszen otthonról kényelmesen megrendelhetjük a saját táskánkat, vagy gyermekünk iskolai hátizsákját. A hátizsákok mellett övtáskákat is kínálnak, amelyek egy-egy utazás alkalmával jó szolgálatot tehetnek. A kiváló beosztású táskákat mindenki kedvelni fogja.

Scroll to top