Íme a top 3 PC játék megjelenés 2017-ben!

A számítógépes játékok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. A kifejezetten a legújabb játékokhoz alkalmas gépekkel egy egészen más világba csöppenhetünk, és úgy hódolhatunk a játék élményének, hogy közben az egész külvilágot kizárva élvezhetjük a tökéletes felbontás és a kifogástalan futtatás előnyeit. A PC játékok rajongói már hónapokkal előre terveznek, és alig várják, hogy az aktuális újdonságokat magukénak tudhassák. Az idén már kapható PC játékok nem okoztak csalódást egyetlen korosztálynak sem.

Nem csak a már most kaphatók kínálatában érdemes körülnézni, hanem az előrendelhetők is mindenképpen figyelmet érdemelnek, hiszen a népszerű sorozatok új verziói szintén remek szórakozást nyújtanak majd. A várakozásoknak megfelelően a 2017-es év is sok izgalmat kínál a játékosoknak, hiszen hosszú-hosszú a listája azoknak a játékoknak, melyek idén jelennek meg. Az új Assassin’s Creed és az idei Call of Duty minden valószínűség szerint nagy népszerűségnek örvendenek majd.

A háborús, több történetszálat magába foglaló, kétségkívül látványos Sniper: Ghost Warrior 3 bejárható területe 27 négyzetkilométer lesz. A játékidő rendkívül terjedelmesre várható, így a fő történetszál 15 óra, ha pedig a mellékküldetéseket sem hagynánk ki, akkor további 20 óra izgalom vár majd ránk.

Az előrendelhető FINAL FANTASY XIV STORMBLOOD több száz küldetésével a sorozat várhatóan legizgalmasabb darabjának számít majd. A megszokott látványelemeket éppen úgy megkaphatjuk majd tőle, mint a különleges tájakat és díszleteket. A rajongók garantáltan nem fognak csalódni ebben a PC játékban sem.

A Prey belső nézetes sci-fi akciójáték, ami a híres Dishonored sorozat alkotóitól, az Arkane Studios profijaitól látott napvilágot. A sztori szerint 2032-ben ébredünk a Talos I. fedélzetén, ami a Hold körül kering. Miután azonban az űrállomást lerohanják az idegenek, a mi feladatunk az, hogy megmentsük a legénységet. A játék során azonban ennél mélyebbre nyúló történetszállal is szembetaláljuk magunkat, az izgalmak tehát garantáltak.

2017-ben is szép számmal jönnek tehát a jobbnál-jobb PC játékok, ám ha mégsem tudnánk kivárni új kedvencünk érkezését, akkor is széles választékkal találkozhatunk a legjobb webáruházakban.

 

Scroll to top