corvini búvóhely

Így néz ki egy corvini búvóhely

buvohely-corvin.com linkre kattintva megnézheted, hogy hogyan néz ki egy búvóhely a Corvin környékén. Azok, akik a Corvin sétány környékén szeretnének pár órára vagy akár egy hosszabb hétvégére lakást bérelni, hogy párjukkal pár nyugodt órát eltölthessenek, azok a legjobb helyen járnak. Igényes lakások, kényelmes kis kuckók várják az érkezőket. Ezen a környéken több lakás közül is választhatsz. A lakásokat minden esetben kulcsátvételkor kell kifizetni és a rendre ügyelni kell. A hangoskodás mellőzendő és be kell tartani a társasház szabályait.

 

Az igényesebb lakásokat kedvelők luxus módon berendezett lakást bérelhetnek. A nappaliban kényelmes és hatalmas kanapé vár rátok puha párnákkal, a televízió pedig biztosítja számotokra a kikapcsolódást. A hálószobában nagy méretű ágy, a fürdőszobában fürdőkabin vár rátok. A fürdőkabin tükrös ajtókkal felszerelt. A nappaliból nyílik. a hangulatos. kis konyha, ahol igény esetén elkészíthetitek vacsorátokat, de a házhoz szállított ételt is meg tudjátok itt melegíteni. A színvonalas lakást megfizethető áron bérelhetitek.

A hangulatos teraszos Corvin kuckóban zöldek a falak, így belépés után úgy érezhetitek. magatokat mintha a természetben lennétek. Az üde színvilágú lakást körbe lengi a tavasz illata. A szobában világos színű fa bútorok kerültek elhelyezésre így az fiatalos megjelenést kölcsönöz az egész lakásnak. Minden kapcsolatban fontos, hogy néha egymásra is. legyen időtök. Ha ezt otthon nem tehetitek meg, akkor éppen itt az ideje, hogy kibéreljétek. akár csak pár órára is a Corvin kuckót. A lakáshoz egy hangulatos kis terasz is tartozik. Itt elfogyaszthatjátok nyáron a vacsorátok és a reggeli kávé is jobban fog itt esni. A nappali hálóból nyíló terasz igen hangulatos. A jól felszerelt és gépesített konyhában. összeüthettek egy vacsorát, de ha rendeltek ételt azt is bátran elfogyaszthatjátok. Mindent meg fogtok találni a konyhában amire csak szükségetek lehet. A lakások bérlése nagyon gyorsan intézhető, hiszen csak egy telefonhívásotokba kerül.

Scroll to top