Bővítse termékei piacát webáruház bérlésével

Ha szeretné bővíteni termékei piacát, ennek a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja, ha kilép az online piacra, amelynek az egyik eszköze a webáruház bérlés. Ráadásul nem jár magas költségekkel sem. Sokan úgy gondolják, ha webáruházat bérelnek, akkor az oldaluk nem lesz egyedi megjelenésű.

webaruhaz_berles_linkterEz persze tévedés. Ha a minibolt.hu oldal referenciái között körülnéz, meggyőződhet róla, hogy az általuk készített webáruházak megjelenése egyedi, még véletlenül sem talál köztük azonos színvilágút. Lehetősége van egy tesztoldalt is igényelni, költségmentesen, így megtapasztalhatja, a webáruház szerkesztésének technikáját, a termékkategóriák felépítésének, a termékek és a termék fotók feltöltésének módját, amihez ügyfélszolgálatuk minden segítséget megad.

Ha megnyeri tetszését az általuk kínált rendszer és a webáruház készítésének ára, webáruházát olyan színvilággal készítik el amilyet Ön elképzelt, legyen az a háttere, fejléce, menüpontjai, stb. Logóját is segítenek megszerkeszteni, ha még nincs cégének logója, amit beépíthetnek. Természetesen az oldal megjelenése már rugalmasan alkalmazkodik a különböző kijelzők méretéhez, felbontásához, így leendő vásárlói okostelefonokon keresztül is egyszerűen tudnak majd a vásárolni.

Scroll to top