FatherBull

Szenyán Dávid a FatherBull Ltd. történetéről és fejlődéséről

Hogyan nőtte ki magát a FatherBull, mint fuvarozási és szállítmányozási vállalat

 

Sok évnyi szakmai tapasztalattal a hátunk mögött 2014-ben nyitottuk meg első irodánkat az angliai Ipswich-ben, majd dinamikus növekedésünknek köszönhetően Anglia jelenleg legnagyobb kikötőjébe, Felixtowe-ba költöztettük telephelyünket. Cégünk kezdetben főként magyar munkatársakat foglalkoztatott, megjegyeznénk, hogy kemény munkájuknak köszönhetően tudtuk lefektetni cégünk alappilléreit és betonoztuk be magunkat a szakmába.

Később aztán, nevet szerezve a szakmában, szép számmal kerestek nálunk munkát más nemzetiségű érdeklődők is, többek között angolok, ezáltal az irodánkat is több nyelvűre fejlesztettük.

Az irodai személyzet kiválasztásánál elsőszámú szempont volt a fuvarozási szakmával kapcsolatos múlt és a más felekkel való emberséges, tisztelettudó és empatikus bánásmód, ami sajnálatos módon sok másik cégnél hiányosságnak számít.

Továbbá a folyamatos szabálymódosítások és változó piaci viszonyok figyelése és tanulása mellett nagy hangsúlyt fektetünk munkakörnyezetünk fejlesztésére és munkatársaink oktatására is.

2018 év végére a FatherBull oktatási központ is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt, de egyelőre erről többet nem árulhatunk el.

Ezévtől kommunikációnkat is erősíteni fogjuk, hogy aktuális és potenciális munkavállalóink friss és teljes képet kapjanak cégünk működéséről és helyzetéről. A transzparencia elengedhetetlen a bizalomépítéshez.

A FatherBull Ltd. tehát mára egy apró, de összetartó magyar közösséget alkot Anglia legfontosabb kikötővárosában, Felixstowe-ban.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk kamionsofőreink és irodai munkatársaink elégedettségére, ezért kimagasló kereseti lehetőséget és kellemes, igényes munkakörnyezetet biztosítunk számukra.

2018-ban is nagy ugrás vár ránk, több fejlesztés folyik és reméljük, hogy sok új kollégát sikerül toboroznunk.

Scroll to top