Sóder, mint alapanyag

Építkezéshez, játszóterek feltöltéséhez, utak alá, emésztők kialakításához, betonozáshoz és még sorolhatnám a végtelenségig, milyen célokra az egyik legfontosabb alapanyag a sóder. Szerencsére Magyarországon rengeteg kisebb-nagyobb sóderbányánk van így a sóder szállítás megszervezése nem nagy probléma még egy magánember számára is. Azt azért ne gondoljuk, hogy sóder szállítással foglalkozó cég nélkül is meg tudjuk oldani a feladatot, ha egy két zsáknál nagyobb mennyiségre van szükségünk, mert igen komoly tömege van ennek az alapanyagnak.
Sóder szállításhoz a cégeknek is szükségük van, kifejezetten erre a célra kialakított, megerősített puttonnyal rendelkező sóder szállító járművekre. Ez nem véletlen, hiszen a sokszor nedves, apró kövekből álló sóder komoly megterhelést jelent minden sóder szállításra befogott járműnek.
Tehát, ha sóder szállításra van szükségünk, mondjuk nagyobb mennyiségre, mindenképpen keressünk fel kifejezetten ezzel foglalkozó cégeket és kérjünk árajánlatot. Ez azért is hasznos lehet, mert a sóder megvásárlása mellett nem mindegy, mekkora összeg jön rá a számlánkra a szállítás díjaként.

Scroll to top