Nem tudsz lemondani az alkoholról? Itt a megoldás!

A nehézségek feldolgozására az egyik legrosszabb megküzdési stratégia, ha olyan dologba folytjuk a bánatunkat, ami később függőséghez vezethet. Ilyen például az alkohol is.

Ha valaki már eljutott arra a szintre, hogy nem tudja elképzelni a napjait alkohol nélkül, viszont felismerte, hogy ez mennyire káros és rossz hatással van a szervezetére és az életére, akkor van lehetőség erről leszokni.

Amennyiben elhatároztad, hogy ezt meg tudod csinálni és hajlandó vagy tenni is érte, akkor a Felépülők programját érdemes lehet megismerned.

Az alkoholról leszokás támogatásában ők nagy szerepet tudnak játszani. A 28 napos programnak köszönhetően nem kell egyedül végig csinálnod az alkoholról való leszokást. Egy profi és nagy tapasztalattal rendelkező csapat fog segíteni abban, hogy minden könnyebb legyen. Ehhez megadnak minden olyan szilárd keretrendszert és szabályokat, amik segítenek legyőzni az azonnali vágykielégülés problémáját. A program keretén belül mindenki megtanulhatja, hogy mire van szükség a józan mindennapokhoz, hogyan kell újra alkohol nélkül élni, hogyan lehet ismét kiegyensúlyozott életet élni.

Mindezt egy biztonságos és családias közegben tapasztalhatod meg. A kiscsoportos foglalkozások alkalmával pedig olyan hasonló élethelyzetben lévő emberekkel találkozhatsz, akik hasonlóan motiváltak és elszántak a siker érdekében.

Ha változtatni szeretnél a jelenlegi életeden és valóban komolyan is veszed az alkoholról leszokást, akkor a Felépülők oldalán található programot és a hozzá tartozó tudnivalókat mind elolvashatod.

Ha őket választod, akkor egy olyan támogató közeg fog körül venni és segíteni ezen a nehéz úton, akik pontosan tudják min mész keresztül, ezért tudják azt is, hogyan lehet ebből a nehéz helyzetből kijutni.

Tedd meg az első lépést a felépüléshez! Vedd fel a kapcsolatot addiktológiai szakemberekkel!

Scroll to top