Mitől lett ilyen népszerű

Mitől lett ilyen népszerű ez a budapesti gyógytorna rendelő?

Manapság egyre többen szakosodnak ízületi fájdalmakra, hiszen lassan már nem lesz ember, akinek ne lenne gondja valamelyik testrészével. Legyen szó gerincfájdalmakról, nyaki sérvről, esetleg egyéb elváltozásról egyaránt, egyes rendelőkben komplex segítséget kaphatunk. Hatékony megoldást jelent a problémára a gyógytorna, amit egyes helyeken személyre szabott formában végeznek el. De lássuk, hogy mitől is lett ilyen népszerű ez az említett budapesti rendelő!

Mi is az a gyógytorna?

A szó tulajdonképpen el is árulja, hogy miről van szó. A gyógyászati célból végzett mozgásforma fő célja, hogy megszüntessék a mozgásszervi problémákat. Azonban mindez sokkal komplexebb, mint azt elsőre gondolnánk. A szakemberek nemcsak egy-egy részre helyeznek hangsúlyt, hanem próbálnak az egész testet vizsgálni és kezelni. A legtöbb esetben ugyanis az egyes fájdalmak a többi területre is hatással lehetnek. A kisugárzó kellemetlen érzés ugyanis sokaknál jelentkező probléma, főként akkor, ha nem keresnek fel időben egy gyógytornászt.

A kezelés hatással van az ízületekre, a keringési- és az idegrendszerre, illetve a kötőszövetekre egyaránt. A szakember többféle mechanikai ingerrel segíti a test működését, mindezt a tornagyakorlatok megtanításával, hogy azt helyesen gyakorolhassuk, akár otthoni körülmények között is. Ez ugyanis nagyban befolyásolhatja a rehabilitáció hosszát, sokkal gyorsabban gyógyulhatunk akkor, ha nemcsak a gyógytornászra hagyatkozunk

Fontos megtanulni ugyanis azt, hogyan terhelhetjük helyesen az egyes testrészeinket, de a normál testtartás sem szabad háttérbe szorítani. Ezek mind hatással vannak az izmokra, illetve a kötőszövetekre egyaránt. Amennyiben például sokszor végzünk ülő munkát, abban az esetben a gerincre és a hátra nagy teher nehezedik. A panaszok valószínűleg szépen lassan teszik tönkre a mindennapjainkat, ahelyett, hogy már időben felkeresnénk egy képzett szakembert.

Nem véletlen, hogy több pozitív véleményt is lehet olvasni a Gyógytornászom rendelőről (0630 505 0503; 1027, Vitéz u. 9.). Az itt dolgozó tapasztalt gyógytornászokat szinte bármilyen mozgásszervi panasszal felkereshetjük, akár a Nyugati téri, akár a Batthyány téri rendelőben egyaránt. A gyógytorna palettájuk rendkívül színes, ahogy az eszköztáruk is, aminek köszönhetően többféle terápiát és módszert alkalmazhatnak.

Miért érdemes felkeresni őket?

A Gyógytornászom kezelői megközelíthető helyen találhatóak, így szinte bármilyen közlekedési eszközzel könnyedén elérhetőek. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az állapotfelmérést itt rendkívül részletesen végzik el, ezáltal pillanatok alatt megmondják, hogy mi is a fájdalom és a betegség kiváltó oka.

A gyógytornászok megtanítják a számunkra, hogyan érdemes végezni otthon a gyakorlatsorokat, amit akár személyre szabottan is végezhetünk. A rendelő garanciát vállal arra, ha a torna nem nyújt megoldást a fájdalomra, esetleg az első alkalommal nem vagyunk elégedettek a kezeléssel, akkor nem kell fizetnünk sem.

Itt gyógyítanak többek között gerincsérvet, isiászt, lumbágót és számos egyéb gerinc, illetve nyaki problémát egyaránt. Nem véletlen, hogy már több mint 1000 gyógyultjuk van, hiszen korrekt áron és hatékonyan dolgoznak.

Hogyan lehet bejelentkezni a klinikára?

A weboldalon keresztül tulajdonképpen pár perc alatt könnyedén kérhetünk időpontot egy gyógytornászhoz. Ehhez először ki kell választani, hogy milyen problémával is keresnénk fel a rendelőt, majd ezt követően kattinthatunk az időpontfoglaló rendszerre. Itt listát kapunk azokról a szakemberekről, akik az adott napon és órában elérhetőek, akik azon a szakterületen dolgoznak, amire nekünk szükségünk lehet. Amennyiben nincsen különösebb vágyunk, választhatjuk a “mindegy” gombot is, így a rendszer random ír be bennünket egy adott orvoshoz.

Néhány adat megadásával tudjuk véglegesíteni a foglalást, amelyről egy automatikus email is érkezik. Ha közben meggondoljuk magunkat, esetleg beszélnénk a gyógytornásszal, akkor visszahívást kérhetünk az adott specialistától. Ők azért vannak, hogy mi az év bármely időszakában személyre szabott kezelést kaphassunk.

Scroll to top