Aviva

Honnan származik az Aviva módszer?

A hormonális problémákra gyakran hajlamosak csak legyinteni az emberek, holott érdemes figyelnünk testünk ilyen jellegű jelzéseire is. Szerencsére a hormonális panaszok igen jól kezelhetők, sőt, ha nyitottak vagyunk az új módszerek kipróbálására is, akkor még ehhez gyógyszereket sem kell feltétlen szedni. Milyen tünetek alapján lehet arra gyanakodni, hogy ilyen típusú probléma áll a háttérben? A nőknél sokszor előforduló szabálytalan ciklus, a nehézkes teherbeesés, vagy épp a csontritkulás is utalhat arra, hogy a hormonjaik rakoncátlankodnak. Ezek a kellemetlenségek pedig bizony nagyon is rátudják nyomni a bélyeget az életünkre. Ha te is tapasztaltál hasonló panaszokat, mindenképp olvasd tovább ezt a cikket!

Nem kell egyből kétségbeesni, ha kiderül, hogy a hormonháztartásunk nem működik megfelelően. Létezik egy olyan módszer, amellyel orvosolni tudjuk a kellemetlenségeket, ráadásul egyszerűen! A titok neve pedig nem más, mint az Aviva torna. Mi az, amit mindenképp érdemes tudni erről a sokak által már eredményesen használt tornáról, és honnan is származik pontosan? Az Aviva módszer egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki egy magyar származású fizikoterapeuta (forrás: Változás Műhely). Aviva Gabriella Steiner arra jött rá, hogy a külső és belső izmok mozgatásával megtudjuk változtatni a szervezetünk hormonális állapotát. Ami pedig a legjobb, hogy ez a módszer nem csak a nőknél működik, de a férfiak körében is gyakran előforduló hormonális gondok esetében nekik is nagy segítség lehet, melyet a hasi-, a gát-, és a farizmok megmozgatásával lehet elérni.

Milyen problémákra nyújthat még megoldást az Aviva módszer? Nem csak a sajnos sűrűn tapasztalható mióma, és ciszta eltüntetésében lehet igazán eredményes ez a torna, de a túlzott mennyiségű havi vérzés megszüntetésében, és a hormonális eredetű súlyfelesleg esetén a normális testsúly elérésében és megtartásában is segíteni fog. Férfiaknál pedig meg lehet majd szüntetni az impotenciát, fokozni lehet a potenciált, valamint növelni lehet még a hímivarsejtek számát is. Talán hihetetlennek tűnik, de bizony ezzel a tornával ahogy olvashatod, sokak életében, életminőségében érhető el javulás.

Abban az esetben, ha téged, vagy esetleg egy családtagodat, barátod érdekelheti az Aviva torna, mindenképp keressétek fel a linkelt oldalt. A webhelyen még sok hasznos információt be tudsz majd gyűjteni nem csak a tornáról, de az itt elérhető tanfolyamok menetéről is (helyszínt, időpontot, és a tanfolyam ára). Sok esetben elég lehet csak az alaptanfolyam elvégzése is ahhoz, hogy utána már otthonról tudd majd végezni a gyakorlatokat.  Tedd meg minél előbb a kezdő lépést a könnyebb és problémamentesebb életért!

Scroll to top