tréning kupon

Egy vezetéstechnikai tréning kupon több mindenkinek is segíthet

Egy vezetéstechnikai tréning kupon nem csak általános gyakorláshoz lehet hasznos, ugyanis különböző autóvezetési technikákat is el lehet sajátítani.  A vezetéstechnikai tréningek arra is alkalmasak, hogy felmérjük jelenlegi tudásunkat és természetesen ezt ajándékba is adhatjuk. Megtapasztalhatjuk, hogyan érezzük magunkat nagy sebességnél, úgy hogy közben stabil marad a jármű még a legkritikusabb helyzetekben is. A speciálisan erre a célra kialakított pályán mindenki elsajátíthatja a legjobb vezetési technikákat. A vezetéstechnikai tréninget minden esetben szakemberek vagy versenypilóták tartják, így a legjobbaktól tanulhatunk. A tréning végén a hétköznapi autózás is sokkal nagyobb örömet fog majd okozni, hiszen számos olyan éles helyzetet élhetünk meg, amelyek bármikor előfordulhatnak velünk az utakon. A vezetéstechnikai tréningen lehetőségünk nyílik kipróbálni egy Ford Mustang Boss 302-t, amely az amerikai izomautók talán legjobbika.

 

Az élmény egy 2,5 órás tréninget tartalmaz, amelyet egy fő vehet igénybe. Természetesen csoportoknak is részt lehet venni ezen a tréningen, itt 8 fő a maximum, akiket fogadni tudnak. A több fős csoportoknak 1 vagy 3 körös vezetéstechnika foglaltatik a csomagban.

A feladatoknak a végrehajtása minden esetben saját gépjárművel történik és a résztvevők rádiókapcsolatban vannak a tréning ideje alatt oktatójukkal. Akik nem rendelkeznek saját gépjárművel, lehetőségük van autó bérlésre is, amely felár megfizetése mellett vehető igénybe. A tréning során olyan hasznos és praktikus tudást lehet elsajátítani, mint a vészhelyzeti fékezés, a szlalom száraz és vizes pályán, a változó ritmusú szlalom, a kanyarban történő irányváltás, a változó sebességgel kikerülési manőver végrehajtása, az alul vagy esetleg a túlkormányozottság kezelése, a különféle kanyarodási technikák.

 

Ezt a különleges tréninget mindenkinek ajánljuk kezdő és már gyakorlottabb sofőröknek is, hiszen mindig adódhat olyan helyzet, amikor gyorsan és jól kell cselekednünk az utakon. Az itt elsajátított tudást kamatoztathatjuk a mindennapi vezetés közben, így nem csak mi, hanem az utakon közlekedők is nagyobb biztonságban lesznek.

Scroll to top