5 vásárlási tipp az Amazon Prime Day 2019-hez

A 36 órás értékesítési esemény több millió vásárlót vonzott idén is a világ minden tájáról. Ha lemaradtál róla, nem gond, hiszen a HelloBlackFriday.hu magazin 5 tippel készít fel a 2019-es Amazon Prime Day-re.

Az Amazon Prime Day a Fekete Péntekhez hasonló akciós esemény, annyi különbséggel, hogy ezt júliusban rendezik meg, és idén már 36 órán át tartott.

Idén sokkal nagyobb százalékban érte el az online vásárlókat az esemény, ezért jobb, ha már most elkezdesz készülni a jövő évi hajrára.

Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogy hogyan használjuk ki a legjobban a Prime Day adta kedvezményeket, vagyis hogyan vásároljunk az online akciós eseményen:

  1. Regisztrálj! Ahhoz, hogy részt vehess a Prime Day-en, nem elég csak aznap a honlapra tévedni, előre kell regisztrálni. Érdemes kihasználni az ingyenes 30 napos próbaidőt, tehát a Prime Day előtt nem sokkal feliratkozni. Ne felejts azonban 30 nap elteltével lemondani a tagságot, hiszen ha ezt nem teszed, akkor automatikusan elkezdődik a fizetős időszak, és rögtön felszámolják az évi 119 dolláros díjat.

 

  1. Gondold ki előre, hogy mit akarsz vásárolni! Bár számos vonzó ajánlatot fogsz találni a honlapon, fontos, hogy előre kigondold, hogy mit szeretnél megvenni, hogy ne kalandozz el útközben, miközben elfogynak a szükséges termékek. Előre nézd át tehát a kínálatot, hogy tudd mire számíthatsz.

 

  1. Az előzőhöz hasonló, de mégsem teljesen ugyanolyan tanács. Hozz létre egy részletes bevásárlási listát. A Prime Day, hasonlóan a kereskedelem többi ágához, szívesen csalogatja a vásárlókat, míg végül olyan dolgokat is megveszünk, amit nem szerettünk volna, és amire valójában nincs is szükségünk. Egy részletes lista segít abban, hogy elkerüljük ezt a csapdát, és ne adjunk ki feleslegesen pénzt.

 

  1. Mentsd el az adataidat! Az Amazon olykor csak nagyobb rövid ideig kínál egyes promóciókat, elképzelhető, hogy vásárlás közben vonja vissza a kedvezményes árat. Éppen ezért a kártyaadataidat és mindent, ami a fizetéshez szükséges, mentsd el a vásárlás megkezdése előtt, hogy ez ne akadályozzon!

 

  1. Figyeld az árakat! A Prime Day napján belül is többször ingadozhatnak az árak, így érdemes folyamatosan figyelni azokat, és akkor lecsapni egy termékre, amikor számunkra a legkedvezőbbnek gondoljuk azt.

Ezt a néhány tippet betartva talán nagyobb eséllyel lesz sikeres a vásárlásunk a jövő évi Prime Day-en. Érdemes tehát előre felkészülni és tájékozódni minden apró lépésről, hogy minden termékhez, amit szeretnénk, könnyedén hozzájuthassunk.

 

 

Scroll to top