körpillér zsalu

Miért éri meg a körpillér zsalu?

Létezik egy igazán kimagasló megoldás a betonozási folyamat egyszerűsítésére. Az SRS körpillér zsalu különösen hatékony, mivel magas frissbeton-nyomásra van méretezve és szoros elemtoldásokkal rendelkezik, így tökéletes minőségű betonfelületeket lehet létrehozni vele. A zsalu gyors és biztonságos alkalmazást tesz lehetővé, mivel kevés számú egyedi elemből áll. A zsaluzathoz csatlakoztatott létrafeljáró segíti a hatékony és kényelmes munkát. A két félpillér elem és az integrált, öntisztuló csavarmenettel rendelkező pillérfeszítő pedig gyors szerelést tesz lehetővé a használat során. Az SRS körpillér zsalu magas gyártási minőségének köszönhetően a betonfelületek kiképzésében élen jár.

A pillérzsalu elemeken található profilkialakítás gondoskodik arról, hogy az egymásra helyezett elemek ne csússzanak el, így azok biztonságosan szállíthatók. A körpillér zsalu pillérkeresztmetszete 5 cm-es méret raszterben, 25 cm-től 70 cm-ig, valamint egyedi méretekben szintén rendelhetők 120 cm átmérőig. Az elemek toldása a rajtuk lévő szemescsavarokkal történik, amelyek egyúttal daruemelő horogként is szolgálnak. A maximum megengedett frissbeton-nyomás 150 kN/m² és a zsalu használata munka- és betonozó állvánnyal, valamint létrafeljárókkal történik.

Az SRS körpillér zsalu egy igazán megbízható rendszer, ami jól illeszkedik a betonozási folyamatokhoz. Gyors és biztonságos alkalmazása, valamint a magas gyártási minőségnek köszönhetően bármikor és jóformán akárhol bevethető. Ha költséghatékony eljárást keresünk az építési folyamatok egyszerűsítésére és gyorsítására, akkor az SRS körpillér zsalu nem fog csalódást okozni.

Scroll to top