Csomagtértálcákat a csomagterekbe! De nem akármilyet…

Sokak számára ismert, nyilvánvaló tény, hogy személygépkocsik esetében is kiemelkedően fontos tényező a csomagtértálcák használata a rakodótér optimális kihasználhatósága és állapotának lehetőség szerint minél hosszabb távú megőrzése érdekében.

A szlovéniai Gledring cég által gyártott és forgalmazott csomagtértálcák rendkívül innovatív és ötletgazdagságot felmutató produktumként maximálisan kielégítik ezt az igényt. Ezek a csomagtértálcák a BMW-től kezdve a japán autócsodákon keresztül a Volvóig mindenféle autótípusba méretpontosan beilleszthetők, és ott teljes körű védelmet biztosítanak az összes elképzelhető, szállítás közbeni probléma ellen.

A Gledring csomagtértálcák magasított pereme és célszerű kialakítása nagyban hozzájárul az említett problémák megelőzéséhez és elhárításához. Ezek a csomagtértálcák a Rubbasol nevű anyagból készülnek: ez a kiemelkedően tartós és strapabíró, természetes gumi alapanyagú termék úgyszintén a cég elkötelezett fejlesztési stratégiáját fémjelzi. A belőle gyártott csomagtértálcák nem tartalmaznak mesterséges vagy egészségre káros anyagot, praktikusan kialakított csúszásgátló felületük mellett kifejezetten esztétikusak, és nincs kellemetlen szaguk. Ezek igen fontos ergonómiai szempontok.

A csomagtértálcák anyaga, felülete és formatervezése együttesen alkot egy olyan minőségi terméket, mely magas színvonalon járul hozzá a különböző rakományok biztonságos elhelyezéséhez és szállításához. A már említett magasított perem hatékonyan akadályozza meg folyadékok esetleges szétömlését a csomagtérben; Gledring csomagtértálcák alkalmazása nélkül az ilyesmi sok bosszúságot okozhat a személygépkocsi-tulajdonosoknak.

Ennek a terméknek a formatervezését és végső kialakítását szempontok egész sorát aprólékosan mérlegelő fejlesztési folyamat előzte meg, egy olyan cég jóvoltából, mely már hosszú évek óta meghatározó az autótartozékok és felszerelési cikkek piacán. Így nem csoda, hogy szakembergárdájuk hatalmas tapasztalatokkal rendelkezik ezen a területen.

Scroll to top