Olcsó tehergumi

Olcsó tehergumikat is lehet találni

Vannak olyan oldalak (pl. az gumidirekt.hu), ahol tehergumit is beszerezhet pénztárcabarát áron. A szállítással foglalkozó vállalkozások számára fontos, hogy ár-érték arányban megfelelő abroncsokat vásároljanak. Ha Önnek is vállalkozása van, és azonnal tehergumira van szükséges, akkor most itt nézzen körül. Persze mindenki megteheti, hogy beviszi egy műhelybe az autót és a szerelőkre bízza, hogy beszerezzék az abroncsokat, de itt sokkal olcsóbban lehet ezt a problémát megoldani. Ha a sajt igényeinket szem előtt tartjuk, ami az olcsóbb árfekvést is jelenti, akkor bátran válogassunk a készletből. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy biztosan a legjobb abroncsot vásárolja meg. Ezen felül érdemes a különféle fórumokon is begyűjteni a hasznos információkat olyan ügyfelektől, akik az adott abroncsot már használták és véleményt tudnak róla mondani.

A Gumidirekt webáruház a lehető leggyorsabban szolgálja ki ügyfeleit, így biztosan nem kell heteket várni az új abroncsokra. Ezen felül, ha 2 szettnél többre van szükségünk, akkor érdemes élni a flottakedvezménnyel, amelyről a munkatársak adnak bővebb felvilágosítást. Igyekezzünk mindig olyan webshopból vásárolni, ahol biztonságosan lehet a bankkártyát használni, hiszen itt is lehet kártyával fizetni. A kártyás fizetés ma a legolcsóbb vásárlási lehetőséget biztosítja. Nem kell külön átutalásokat kitöltögetni, hiszen elég a kártya adatokat megadni és a többi már a bank és a Gumidirekt webáruház dolga.

Orosz, Távolkeleti, Annaite, Petlas, Sava, Barum tehergumik közül válogathatunk, hogy csak egy pár márkát említsünk a széles kínálatból. Jelenleg az orosz 210/80 R16 A896 Négyévszakos abroncsot 31 060 forintért lehet megrendelni. Az Infinity F86 135/133 J tehergumi abroncs 34 540 forint akciósan. Az Infinity márka sikerének kulcsa a maximális biztonságot nyújtó abroncsok gyártása, amelyek kényelmet és hosszú élettartamot is garantálnak. Az évek során a cég termékpalettája egyre szélesebb és minden évben piacra dobnak pár új abroncsot is. Ha nem ragaszkodunk az akciós áron történő vásárláshoz, akkor ajánljuk a Petlas SZ 300 tehergumi abroncsot, amely egy csaknem 50 éves múltra visszatekintő gyár terméke.

Scroll to top