Egy vezetéstechnikai tréning kupon több mindenkinek is segíthet

Egy vezetéstechnikai tréning kupon több mindenkinek is segíthet

Egy vezetéstechnikai tréning kupon nem csak általános gyakorláshoz lehet hasznos, ugyanis különböző autóvezetési technikákat is el lehet sajátítani.  A vezetéstechnikai tréningek arra is alkalmasak, hogy felmérjük jelenlegi tudásunkat és természetesen ezt ajándékba is adhatjuk. Megtapasztalhatjuk, hogyan érezzük magunkat nagy sebességnél, úgy hogy közben stabil marad a jármű még a legkritikusabb helyzetekben is. A speciálisan erre a célra kialakított pályán mindenki elsajátíthatja a legjobb vezetési technikákat. A vezetéstechnikai tréninget minden esetben szakemberek vagy versenypilóták tartják, így a legjobbaktól tanulhatunk. A tréning végén a hétköznapi autózás is sokkal nagyobb örömet fog majd okozni, hiszen számos olyan éles helyzetet élhetünk meg, amelyek bármikor előfordulhatnak velünk az utakon. A vezetéstechnikai tréningen lehetőségünk nyílik kipróbálni egy Ford Mustang Boss 302-t, amely az amerikai izomautók talán legjobbika.

 

Az élmény egy 2,5 órás tréninget tartalmaz, amelyet egy fő vehet igénybe. Természetesen csoportoknak is részt lehet venni ezen a tréningen, itt 8 fő a maximum, akiket fogadni tudnak. A több fős csoportoknak 1 vagy 3 körös vezetéstechnika foglaltatik a csomagban.

A feladatoknak a végrehajtása minden esetben saját gépjárművel történik és a résztvevők rádiókapcsolatban vannak a tréning ideje alatt oktatójukkal. Akik nem rendelkeznek saját gépjárművel, lehetőségük van autó bérlésre is, amely felár megfizetése mellett vehető igénybe. A tréning során olyan hasznos és praktikus tudást lehet elsajátítani, mint a vészhelyzeti fékezés, a szlalom száraz és vizes pályán, a változó ritmusú szlalom, a kanyarban történő irányváltás, a változó sebességgel kikerülési manőver végrehajtása, az alul vagy esetleg a túlkormányozottság kezelése, a különféle kanyarodási technikák.

 

Ezt a különleges tréninget mindenkinek ajánljuk kezdő és már gyakorlottabb sofőröknek is, hiszen mindig adódhat olyan helyzet, amikor gyorsan és jól kell cselekednünk az utakon. Az itt elsajátított tudást kamatoztathatjuk a mindennapi vezetés közben, így nem csak mi, hanem az utakon közlekedők is nagyobb biztonságban lesznek.

Scroll to top